Az Agrocrop Kft. 1995-ben alakult, családi vállalkozásként gabona kereskedelem profillal. Az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül. A kereskedelmi tevékenység mellett a gabona termeltetés és söripari melléktermékek forgalmazása vált fő profillá. Az évek során a cég stabil pénzügyi háttérrel és megbízható vevőkörrel rendelkező jól működő és fejlődő piacot épített ki.

 

Az Agrocrop Kft. tevékenységei:

  • Sör- és élelmiszeripari melléktermék takarmánycélra történő forgalmazása
  • Termeltetés: őszi- és tavaszi árpa, búza
  • Takarmány kereskedelem: kukorica, árpa, búza stb.

 

Termékek és szolgáltatások

Mezőgazdasági termény nagykereskedelem:

Az Agrocrop Kft. szilárd termelői bázisa, és megbízható, jól kiépített értékesítési háttere biztosítja évről évre az eredményes működést.
Söripari melléktermék forgalmazás:

Cégünk 2004-től Magyarországon a sör- és malátagyártás melléktermék forgalmazásának és hasznosításának területén kiemelkedő szerephez jutott. Napjainkban piacvezető ezen a területen.
Termeltetés:

Magyarország teljes területén számos termelővel kötünk évente termeltetési szerződést, elsősorban őszi – tavaszi árpa továbbá búza termelésére. Partnereinknek biztosítjuk a termeléshez szükséges feltételeket, a vetőmagot, és minden szükséges háttértámogatást.

Alapelvünk, hogy mindig határidőre és kiváló minőségben szállítunk partnereinknek, és időben fizetünk beszállítóinknak, mert tudjuk, hogy a mezőgazdaság olyan speciális ágazat, melyben a tartós együttműködéshez elengedhetetlen a bizalom, a kölcsönös megértés és a profizmus.